مشارکت بخش خصوصی در 4 پروژه کلان فضایی
به گزارش توسعه نرم افزار، رئیس پژوهشگاه فضایی ایران اظهار داشت: هم اکنون، حداقل در ۴ پروژه کلان فضایی، بخش خصوصی در زمینه طراحی، ساخت و عرضه خدمات مبتنی بر ماهواره آمادگی خویش را برای توسعه همکاری ها اعلام نموده است.
وحید یزدانیان رئیس پژوهشگاه فضایی ایران در گفتگو با خبرنگار مهر درباب نقش و حضور شرکت های خصوصی در قسمت فضایی اظهار داشت: بخش خصوصی مدت ها است که بطور جدی وارد حوزه کارهای فضایی کشور شده است. آغاز این روند از شرکت های زایشی دانشگاهی شکل گرفت که با تأکید بر دانش موجود در مراکز علمی، فعالیت خویش را در این حوزه شروع کردند. به مرور زمان، این شرکتها از بستر دانشگاهی خارج شده و به عنوان بازیگران مستقل در قسمت خصوصی نقش آفرینی می کنند.
وی اضافه کرد: استفاده از ظرفیتهای علمی دانشگاه ها در عرصه فناوری فضایی طی چند سال قبل به تدریج به تشکیل شرکت های خصوصی دانش بنیان منتج شده که حالا در پروژه های مختلف مشارکت فعال دارند. به عنوان نمونه، تعریف ماهواره های پژوهشی در پژوهشگاه فضایی با هدف استفاده از توانمندی های مشترک بخش دانشگاهی و خصوصی در تست و توسعه زیرسیستم ها انجام شده است.
رئیس پژوهشگاه فضایی ایران اضافه کرد: هم اکنون، حداقل در چهار پروژه کلان فضایی، بخش خصوصی در حوزه طراحی، ساخت و عرضه خدمات مبتنی بر ماهواره حضور دارد و آمادگی خویش را برای بسط همکاری ها اعلام نموده است.
یزدانیان درباب تعداد شرکت های خصوصی فعال در عرصه فضایی اظهار داشت: برآوردها نشان میدهد که دست کم ۱۰ شرکت بزرگ توانمند در این زمینه فعال می باشند، در صورتیکه شرکت های کوچک تری هم در زیرمجموعه آنها به فعالیت می پردازند که شمار آنها بمراتب بیشتر است.
منبع: توسعه نرم افزار
مطلب توسعه نرم افزار را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط در DevSoft
نظرات بینندگان DevSoft در مورد این مطلب