سندباکس ها زمینه ساز کسب وکارهای جدید در فضای مجازی استانها

سندباکس ها زمینه ساز کسب وکارهای جدید در فضای مجازی استانها

به گزارش توسعه نرم افزار، دبیر شورای عالی فضای مجازی اظهار داشت: سندباکس ها می توانند زمینه خوبی برای ایجاد سریعتر کسب وکارهای جدید در فضای مجازی استانها باشند.



به گزارش توسعه نرم افزار به نقل از مرکز ملی فضای مجازی، نشست شورای فضای مجازی استان گیلان با حضور دکتر سیدمحمد امین آقامیری دبیر شورای عالی و رییس مرکز ملی فضای مجازی، دکتر هادی حق شناس استاندار گیلان، فرمانده سپاه استان و اعضاء شورای فضای مجازی این استان اجرا شد.
آقامیری طی سخنانی در این جلسه اظهار داشت: در سطح ملی سیاستها و چارچوب های زیست در فضای مجازی بصورت کلی تبیین و تصویب می شود و لازم است که این مهم در استانها به سبب نزدیکی تعاملات و شناخت زیستی، بصورت بومی اتفاق بیفتد.
وی با اشاره به اینکه در فضای مجازی حوزه های خدمات کاربردی، محتوا، امنیت سایبری و... از اهمیت ویژه ای برخوردار می باشند، اضافه کرد: هر استان بر طبق شرایط اقلیمی خود باید نقشه راهی در این زمینه داشته باشد و در عرصه خدمات کاربردی که منجر به توسعه اقتصاد دیجیتال می شود باید بتوانیم شرایط انگیزشی، حمایتی و مانع زدایی را در استانها فراهم نماییم.
دبیر شورای عالی فضای مجازی اشاره کرد: در دنیای امروز معیار پیشرفته بودن کشورها سهولت دسترسی به خدمات کاربردی است بدین سبب توسعه این مهم می تواند در شکل دهی ذهنیت مردم دراین خصوص اثرگذار باشد.
آقامیری افزود: استانها می توانند در حوزه های کشاورزی و گردشگری برای توسعه خدمات کاربردی بر روی سکوها، فعالیت کنند که در استان گیلان حوزه کشاورزی پتانسیل بیشتری برای این مساله دارد.
وی با اشاره به اینکه سندباکس ها می توانند زمینه خوبی برای ایجاد سریعتر کسب وکارهای جدید در فضای مجازی استانها باشند، اظهار داشت: بعد از ایجاد اقتصاد دیجیتال، حکمرانی مبتنی بر داده مهمست چونکه این داده ها پیش زمینه تهیه اسناد در این زمینه خواهند بود، البته امنیت سایبری و نگهداری از داده های مردم در عرصه های مهمی همچون سلامت بسیار پراهمیت است و باید در تراز ملی برای صیانت از حریم خصوصی مردم اقدام صورت گیرد.
دبیر شورای عالی فضای مجازی همین طور درباب اهمیت محتوا در فضای مجازی اشاره کرد: باید بتوانیم میراث بومی کشور را در استانها در فضای مجازی ثبت نماییم و این میراث را در قالب های جدید فضای مجازی، امتداد دهیم تا به فراموشی سپرده نشوند.
آقامیری همین طور اضافه کرد: فعال سازی بازیگران فضای مجازی و انسان رسانه ها در لایه های استانی می تواند به تکمیل این زنجیره کمک نماید و اگر دولت از این فعالان حمایت کند، این جریان می تواند سازنده باشد.
وی با اشاره به اینکه خردسالان و نوجوانان در راه جامعه پذیری نیاز به محتواهای متناسب با فرهنگ ایرانی اسلامی دارند، اشاره کرد: در عرصه تولید محتوای بومی و توسعه این حوزه، حتما می توان روی قشر نوجوان حساب کرد و با کمک این عزیزان، تولید محتوا را افزایش داد.
پس از این جلسه، دیدار دکتر آقامیری با فعالان اقتصاد دیجیتال استان نیز با حضور استاندار استان گیلان اجرا شد.

1403/11/08
10:28:31
5.0 / 5
136
تگهای خبر: توسعه , خدمات , دیجیتال , مجازی
مطلب توسعه نرم افزار را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط در DevSoft
نظرات بینندگان DevSoft در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۱
devsoft