مراقب موبایل بانكهای جعلی باشید

مراقب موبایل بانكهای جعلی باشید

به گزارش توسعه نرم افزار یکی از این برنامه های جعلی، موبایل بانک ها هستند که می توانند منجر به برداشت غیرمجاز از حساب کاربران شوند.


به گزارش توسعه نرم افزار به نقل از ایسنا، اپلیکیشن هایی با اهداف خاص می تواند توسط هکرها طراحی شود و در شبکه های اجتماعی با نامهای تحریک آمیز و اغواکننده به اشتراک گذاشته شود که حاوی یک بدافزار باشند و با باز کردن آنها امکان افشای اطلاعات شما وجود دارد. همینطور نرم افزارهایی وجود دارند که قابلیت دسترسی به نرم افزار و سخت افزار گوشی مثل صندوق پیامک، دفترچه تلفن، دوربین و امکان ذخیره صدا را به هکر می دهند.
همینطور بررسی گزارش های رسیده به پلیس فتا در زمینه برداشت غیرمجاز از حساب، نشان دهنده آن است که افراد بدون لحاظ کردن نکات ایمنی، مبادرت به نصب و استفاده از برنامه موبایل بانک جعلی کرده بودند. اشتباهی که مالباختگان در این مورد انجام داده بودند این بود که برای نصب برنامه موبایل بانک به نتایج جستجوی گوگل اعتماد کرده و برنامه را از سایت های معرفی شده توسط گوگل بهره برده بودند.
بنابراین بانکهای کشور برنامه های بانکی خویش را در وبسایت رسمی خود قرار داده اند که شهروندان در صورت احتیاج به موبایل بانک مورد نظر خود می توانند آنرا از سایت بانک مربوطه دریافت و نصب کنند. ازاین رو به کاربران سفارش می شود برنامه های مورد نیاز خویش را از لینک های معرفی شده در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی نصب نکنند و برنامه های خویش را فقط از فروشگاه های نرم افزاری معتبر و اپلیکیشن های کاربردی مثل موبایل بانک را هم از سایت بانک مورد نظر دانلود و نصب کنند.
البته نصب برنامه های نامعتبر و نرم افزارهای مخرب از فروشگاه هایی مانند گوگل پلی هم امکان پذیر است. همان گونه که پیش از این، جعل نرم افزارهای امنیتی در گوگل پلی توسط نویسندگان بدافزار، منجر شده بود کاربران اطلاعات خویش را به این برنامه های مخرب بدهند. هرچند گوگل برنامه های مخرب را به محض اینکه کارشناسان امنیتی در این حوزه اخطار دادند، حذف نمود. با این وجود، لازم است کاربران دستگاههای تلفن همراه را با آخرین نرم افزار حفظ کنند، مراقب اجازه دسترسی بیش از اندازه برنامه ها باشند و نرم افزار امنیتی را روی دستگاه خود نصب کنند.
همینطور برای حفظ امنیت در موبایل بانک ها سفارش می شود برای حساب های کاربری مختلف از رمز یکسان و مشابه استفاده نکرده و برای بالا بردن سطح امنیت رمزهای خود، از برنامه های مدیریت رمز قوی و معتبر استفاده کنید. احراز هویت دومرحله ای هم یکی از راهکارهای جدیدی است که سرویس ها و شبکه های اجتماعی مختلف به پلت فرم خود افزوده اند تا کاربران بتوانند امنیت سایبری حساب کاربری و اطلاعات خصوصی خویش را ارتقا دهند.



1399/09/18
17:50:17
5.0 / 5
1461
مطلب توسعه نرم افزار را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط در DevSoft
نظرات بینندگان DevSoft در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۱
devsoft