آماده شدن بلوك انتقال مداری تا آخر سال
به گزارش توسعه نرم افزار رئیس پژوهشكده سامانه های حمل و نقل پژوهشگاه فضایی از عرضه مدل كیفی بلوك انتقال مداری تا آخر سال اطلاع داد و اظهار داشت: استفاده از این بلوك مداری توان ما را از ۴۰۰ كیلومتر به ۷ هزار كیلومتر بالا می برد.
به گزارش توسعه نرم افزار به نقل از ایسنا، دكتر رحیم احسانی در نشست خبری امروز با اشاره به توانمندی این پژوهشگاه در زمینه طراحی و ساخت پیش رانش های فضایی اضافه كرد: برای آن كه ماهواره را در مدار قرار دهیم و همینطور كنترل وضعیت انجام دهیم و یا جابجایی مداری داشته باشیم و همینطور برد حامل های فضایی را افزایش دهیم، نیاز است تا به دانش فنی ساخت پیش ران های ماهواره دسترسی داشته باشیم.
وی طراحی و ساخت بلوك انتقال مداری را از دیگر توانمندی های پژوهشگاه فضایی نام برد و خاطرنشان كرد: بر این اساس ما موفق به عرضه مدل كیفی بلوك انتقال مداری تا آخر سال خواهیم شد.
احسانی تصریح كرد: این بلوك توان ما را از ۴۰۰ كیلومتر به ۷ هزار كیلومتر افزایش خواهد داد.
رئیس پژوهشكده سامانه های فضایی با تاكید بر این كه بر روی مدل كیفی این محصول بیشتر از ۳۵ تست كیفی انجام شده است، اظهار نمود: با انجام تست های تكمیلی و دو تست زیرمداری نقش و عملكرد این سامانه را به اثبات خواهیم رساند.
احسانی، دستیابی به دانش فنی ساخت تراسترها را از دیگر توانمندی های این پژوهشگاه نام برد و اظهار داشت: ماهواره ها برای آن كه در مدار كنترل شوند و یا انتقال مداری در آن صورت گیرد، این مهم با استفاده از این محصول خواهد بود.
معاون پژوهشكده سامانه های فضایی پژوهشگاه فضایی با اشاره به استفاده از بالون های فضایی در روزهای اربعین، تصریح كرد: بالون های فضایی یكی از محورهای فعالیت پژوهشی این پژوهشگاه است كه برای مدیریت بحران در شرایط بحرانی كاربرد دارد.
وی با بیان این كه این سامانه از سال ۹۵ تا ۹۷ در راه حركت زائرین اربعین خدمات ارتباطی را به زائرین عرضه می داد، اظهار نمود: در اربعین ۹۶ هم این بالون ها خدمات ارتباطی به زائرین عرضه دادند، ولی پس از آن با رخداد زلزله سرپل ذهاب بالون های فضایی این پژوهشگاه به مدت دو ماه در منطقه فعال شدند.
احسانی، كاربرد این سامانه را در سیل نوروز ۹۸ از دیگر كاربردهای این بالون ها نام برد و اظهار نمود: بالون های فضایی در عرضه سه سرویس در حوزه های مخابراتی، تقویت بیسیم ها و پایش و تصویربرداری قابل بهره برداری هستند، ضمن آن كه ما استفاده از این بالون ها را در آزمایشگاه زیر مداری در حوزه فضایی در دستور كار داریم.
مطلب توسعه نرم افزار را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط در DevSoft
نظرات بینندگان DevSoft در مورد این مطلب