به كسب و كارهای اینترنتی دارای نماد اعتماد هم ۱۰۰ درصد اعتماد نكنید

به كسب و كارهای اینترنتی دارای نماد اعتماد هم ۱۰۰ درصد اعتماد نكنید

توسعه نرم افزار: رئیس مركز توسعه تجارت الكترونیك از رتبه بندی نماد اعتماد كسب و كارهای اینترنتی در آینده نزدیك آگاهی داد و اظهار داشت كه داشتن نماد الكترونیك به مدلول اعتماد صد در صد به سایت ها نیست و مشتریان باید احتیاط های لازم را در نظر بگیرند.


به گزارش توسعه نرم افزار به نقل از ایسنا، امروز (سه شنبه) پنجاه و چهارمین جلسه كمیته نظارت بر كسب و كارهای اینترنتی با سوژه ارائه سامانه پایشگر هوشمند برای نظارت سیستمی بر كسب و كار های اینترنتی در محل وزارت صنعت، معدن و تجارت (صمت) انجام شد.
علی رهبری با اشاره به اینكه اعتماد به كسب و كارهای اینترنتی یك سوژه درجه بندی شده است، اظهار داشت: اینطور نیست كه اگر سایتی نماد اعتماد الكترونیك داشت، باید صد درصد به آن اعتماد كرد، بلكه مشتریان باید احتیاط های لازم را در نظر بگیرند.
وی اضافه كرد: به جهت اینكه سوژه اعتماد را از حالت مطلق خارج نماییم، مسئله رتبه بندی كسب و كارهای الكترونیكی را مطرح كردیم و بزودی به آنها رتبه اعتماد می دهیم.
رئیس مركز توسعه تجارت الكترونیك در ادامه از جمع آوری اطلاعات مورد نظر برای رتبه بندی كسب وكارهای اینترنتی آگاهی داد و اظهار داشت: تا اختتام شهریور ماه و یا اوایل مهر، نتایج رتبه بندی كسب و كارهای اینترنتی را اعلام می نماییم.
به گفته وی، رتبه بندی كسب وكارهای اینترنتی برمبنای شكایت های مشتریان، سوابق كسب و كارها، توان مدیریتی و موارد مشابه انجام می شود تا كاربران و مصرف كنندگان بدانند هر سایت تا چه اندازه قابل اعتماد است.
رهبری همین طور اظهار نمود: تا قبل از این، نظارت ها بر فعالیت كسب و كارهای اینترنتی به صورت سنتی و انسان محور انجام می شد، اما با اقدامات انجام گرفته در ماه های گذشته، طرح پایشگر هوشمند به اجرا درآمد.

۳۸۰ هزار كسب وكار اینترنتی بدون نماد اعتماد الكترونیكی فعالیت می كنند
وی اضافه كرد: در این طرح، بیشتر از ۳۵۰۰ كسب و كار در فضای مجازی كه قبل از این نماد اعتماد ستاندن كرده بودند مورد بازرسی و پایش قرار گرفتند و حدود ۱۸۰ وب سایت شناسایی شدند كه لوگوی نماد اعتماد را جعل كرده و آنرا در سایت خود قرار داده بودند.
رهبری با اشاره به اینكه این پایشگر هوشمند با سه نوع سناریوی پایش، كسب و كارهای اینترنتی را در حوزه پایش فروش كالاهای ممنوعه، پایش اصالت نماد الكترونیك و پایش استفاده از درگاه های پرداخت مورد نظارت و بازرسی قرار داده، اشاره كرد: نتایج به دست آمده حاكی از آن بود كه از میان این سایت ها، حدود ۷۰ وب سایت كالاهای ممنوعه از قبیل رمزارز، سكه طلا، مشروبات الكلی و اسلحه عرضه می كردند.
رئیس مركز توسعه تجارت الكترونیك همین طور از شناسایی ۳۳۰ سایت آگاهی داد كه با وجود ابطال یا تعلیق و یا حتی انقضای تاریخ اعتبار نماد اعتمادشان، درگاه های فعال پرداخت بانكی داشتند.
وی از پایش مستمر تمامی كسب و كارهای اینترنتی و حتی كسب و كارهای فعال در پیام رسان ها و شبكه های اجتماعی در فازهای بعدی این طرح آگاهی داد و اظهار داشت: هم اكنون حدود ۵۴ هزار كسب و كار اینترنتی دارای نماد اعتماد هستند و حدود ۳۸۰ هزار كسب و كار هم بدون ستاندن این نماد فعالیت می نمایند.
به گفته رهبری مقرر است مسابقه بزرگی به منظور استفاده از توان علمی نخبگان و دانشگاهیان به منظور پردازش هرچه بهتر اطلاعات و پایش دقیق تر كسب و كارهای اینترنتی اجرا شود.




منبع:

1398/06/12
19:04:21
5.0 / 5
5029
تگهای خبر: اینترنت , توسعه , سیستم , شبكه
مطلب توسعه نرم افزار را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط در DevSoft
نظرات بینندگان DevSoft در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۵
devsoft