مرداد ماه صورت می گیرد
برگزاری سومین دوره مسابقات چالش های فناوری اطلاعات و ارتباطات، ارائه استارتاپ ها به سرمایه گذاران
توسعه نرم افزار: سومین دوره مسابقات چالش های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات، 24 و 25 مرداد ماه امسال به منظور حل مساله واقعی، خلاقیت و نوآوری در تكنولوژی های جدید مالی، بانكداری و پرداخت الكترونیك به همراه ارائه استارتاپ ها به سرمایه گذاران در دانشگاه صنعتی شریف انجام می شود.
به گزارش توسعه نرم افزار به نقل از ایسنا، رویدادهای ICT Challenge مجموعه مسابقاتی با هدف شناسایی افراد توانمند جویای كار و ورود این افراد به بازار كار است كه تحت یك سری قوانین خاص و در جهت حل چالش های موجود در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات برگزار می گردد.
در هر كدام از این رویدادها یك چالش خاص در حوزه ICT مورد هدف قرار گرفته و یك مسابقه برای حل این چالش انجام می شود. برای انتخاب چالش مسابقه كمیته ای از مجموعه های فعال در حوزه مورد نظر تشكیل شده و با نظر این كمیته و تحت یكسری قوانین خاص چالش های مطرح شده به یك یا چند مسئله قابل ارائه در مسابقات تبدیل خواهد شد.
با عنایت به چالش هدف، افراد فعال در حوزه مورد نظر، افراد مستعد و دارای ایده های خلاقانه و نوآورانه در امتداد حل چالش مطرح شده برای شركت در رویداد شناسایی شده و دعوت می شوند.
مسابقات به صورت حضوری و طی یك تا دو روز برگزار می گردند و افراد برتر همان روز جوایز خودرا دریافت خواهند كرد. لازم به توضیح است ثبت نام در مسابقات به صورت تیم های دو الی چهار نفره صورت خواهد گرفت.
برمبنای اعلام دبیرخانه مسابقات، اول تیر تا ۱۰ مرداد ماه زمان مهلت ثبت نام در این مسابقات خواهد بود.
روند برگزاری Fintech Challenge
این دوره از مسابقات با تمركز بر تكنولوژی های جدید مالی، بانكداری و پرداخت الكترونیك برگزار شده و چالش های اصلی در این عرصه انتخاب خواهد شد.
كلیه تیم ها و استارتاپ های علاقه مند به حضور در این مسابقات بدون هیچ محدودیتی می توانند در این مسابقات شركت نمایند.
این دوره از مسابقات شامل دو مرحله است؛ در مرحله اول مهارت حل مسئله تیم ها مورد سنجش قرار می گیرد، بدین صورت كه تعدادی چالش واقعی در حوزه بانكی دریافت كرده و حدود ۸ ساعت وقت برای حل این مسائل دارند. برمبنای تصمیم تیم داوری حدود ۱۰ تا ۱۵ تیم برتر به مرحله دوم راه پیدا خواهند كرد.
در مرحله دوم خلاقیت، نوآوری و ایده پردازی تیم ها مورد سنجش قرار خواهد گرفت، بدین صورت كه هر تیم یك ایده یا نوآوری خاص در حوزه بانكی را در چارچوب یك ارائه ۱۰ دقیقه ای برای تیم داوری مرحله دوم مطرح خواهدنمود. لازم به ذكر است تیم داوری شامل افراد متخصص فنی و شركت های سرمایه گذار فعال در این عرصه هستند.
با عنایت به نمره فنی هر تیم در مرحله اول و نمره ایده پردازی هر تیم در مرحله دوم تیم های برتر مشخص خواهند شد و جوایز نقدی خودرا دریافت خواهند كرد.
منبع: توسعه نرم افزار
مطلب توسعه نرم افزار را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط در DevSoft
نظرات بینندگان DevSoft در مورد این مطلب