بدافزار چینی ۱۰۰ هزار كامپیوتر را آلوده كرد
توسعه نرم افزار: بدافزار جدیدی در چین انتشار یافته كه بالغ بر ۱۰۰ هزار كامپیوتر را تنها در عرض چهار روز گذشته آلوده و به اطلاعات كاربران آن نفوذ كرده است.
به گزارش توسعه نرم افزار به نقل از ایسنا، با عنایت به آنكه بدافزار و باج افزارها در سالهای اخیر روند رو به رشدی داشته و در پارسال باز به اوج خود رسیده است، كارشناسان فعال در حوزه امنیت سایبری اخیرا بارها آگهی داده اند یك بدافزار جدید در چین توسط هكرها و مجرمان سایبری انتشار یافته است كه با سرعت زیادی درحال انتشار بوده و تابحال بالغ بر ۱۰۰ هزار دستگاه كامپیوتر را آلوده كرده است.
كارشناسان و تحلیلگران بر این باورند كه این بدافزار جدید به منظور كسب ارزهای دیجیتال رمزنگاری شده توسط هكرها در فضای مجازی انتشار یافته است تا كاربران و قربانیان را به كلیك كردن بر روی لینك های مشكوك و آلوده متقاعد كرده و به حساب های كاربری استخراج ارزهای دیجیتال همچون بیت كوین آنها دسترسی و نفوذ پیدا كنند.
یكی از اپلیكیشن هایی كه خیلی از كاربران را با این بدافزار مواجه كرده است، پیام رسان وی چت است كه با ارسال لینك های آلوده برای كاربران در پلتفرم وی چت خیلی از بیت كوین های آنها را به سرقت برده و با استفاده از اطلاعات مربوط به حساب كاربری ارزهای دیجیتال توانسته اند به حجم زیادی از اطلاعات مالی و اعتباری قربانیان دسترسی پیدا كرده و آنها را با خسارات جبران ناپذیری مواجه سازند.
بر اساس گزارش وب سایت هكرنیوز، خیلی از هكرها و مجرمان سایبری به منظور استخراج بیت كوین ماینینگ، از حساب های كاربری، مرورگرهای اینترنتی و دستگاه های متصل به اینترنت كاربران (گوشی همراه و رایانه) بدون اجازه آنها سوءاستفاده كردند و این امر مشكلات و چالش های متعددی را برای كاربران در فضای اینترنت احداث كرد.
بدافزارها، باج افزارها و حملات DDOS همچون تهدیدهای امنیتی بودند كه از سال ۲۰۱۶ كاربران فضای مجازی را در معرض خطر حملات سایبری قرار داده اند و سبب لو رفتن اطلاعات شخصی و محرمانه آنها شده است.
همانطور كه در اخبار گذشته اشاره شده است، سالانه شركت ها و سازمان های دولتی و خصوصی بزرگی در سراسر جهان متحمل خسارات و لطمه های جبران ناپذیری می شوند كه همچون مهم ترین آنها می توان به حمله سایبری به شركت مالی اكوئیفاكس در آمریكا، سازمان بهداشت و سلامت در انگلستان، وزارت های دفاع و امور خارجه خیلی از كشورها، شركت حسابرسی دیلویت (Deloitte) در آمریكا اشاره نمود.
بدین سبب می توان گفت خطر حملات سایبری در كمین تمامی افراد، كاربران و شركت های كوچك و بزرگ در جهان است و دیگر نمی توان ادعا كرد كه كسی از گزند و خطرات حملات سایبری در امان است. حمله سایبری توسط بدافزار واناكرای (WannaCry) به صورت قطع یكی از مهلك ترین حملاتی است كه در طول سال های اخیر صورت گرفته است.
حملاتی كه بدافزار واناكرای در پارسال به كشورها، سازمان ها و شركت های بسیاری كرد، خسارات جبران ناپذیر بسیاری را برای آنها برجای گذاشت. اخیرا باز ویروس كامپیوتری و بدافزار "خرگوش بد" سرو صدای بسیاری به راه انداخته است و به شركت ها، بانك ها و موسسات كوچك و بزرگی در كشورهای مختلف بویژه در اروپا حمله كرده و اطلاعات محرمانه آنها را به سرقت برده است.
مطلب توسعه نرم افزار را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط در DevSoft
نظرات بینندگان DevSoft در مورد این مطلب