پیشبینی رشد نجومی اسپیكرهای هوشمند تا سال 2022!

پیشبینی رشد نجومی اسپیكرهای هوشمند تا سال 2022!

به گزارش توسعه نرم افزار كارشناسان اخیرا برآورد و اعلام نموده اند كه بازار اسپیكرهای هوشمند تا سال ۲۰۲۲ میلادی به بالغ بر ۲۷ میلیارد دلار خواهد رسید.


به گزارش توسعه نرم افزار به نقل از ایسنا، اسپیكرهای هوشمند یكی از آن دسته از گجت هایی هستند كه این روزها از محبوبیت و استقبال بی نظیری از جانب كاربران برخوردار شده است. به صورت كلی در توصیف وظایف و معرفی اسپیكرهای هوشمند باید اظهار داشت كه این گجت های هوشمند به كاربران امكان می دهند تا در صورت داشتن مشغله، وسایل خانگی خویش را با دستورهای صوتی كنترل كنند، بعنوان مثال، از وضعیت آب و هوا و جدیدترین خبرهای روز آگاه شوند، تایمر و زنگ اخطار برای خود تنظیم كنند، با دوستان و خانواده خود تماس صوتی برقرار كرده و به مخاطبان موردنظر خود پیام متنی ارسال نمایند. همه این كارها بدون دخالت دست كاربر و تنها با ارسال یك پیام و دستور صوتی به اسپیكر هوشمند انجام خواهد گرفت.
حالا بر مبنای گزارشی كه در وب سایت PC mag امده است، كارشناسان و تحلیل گران فعال در حوزه فناوری اعلام نموده اند كه میزان فروش اسپیكرهای هوشمند در سال ۲۰۱۹ میلادی به ۱۲ میلیارد دلار رسیده این در حالیست این رقم در سال ۲۰۱۶ میلادی تنها ۹۰۰ میلیون دلار ثبت و اعلام شده بود.
آنها در این گزارش همینطور پیشبینی كرده اند كه بازار فروش این محصولات محبوب و پرطرفدار در سال ۲۰۲۲ میلادی به بالغ بر ۲۷ میلیارد دلار رشد و افزایش پیدا خواهد نمود.
به عقیده بسیاری ا تحلیل گران، یكی از اصلی ترین علل و عوامل استقبال كاربران و مشتریان از اسپیكرهای هوشمند، تغییر عادات خرید و كاوشهای كاربران در فضای مجازی است. این بدان معناست كه خیلی از افراد با خریداری این محصول دیگر علاقه ای به رجوع حضوری به فروشگاه و یا حتی تایپ و جستجو كردن كالای موردنظر خود در فروشگاه های اینترنتی ندارند بلكه تنها با ارسال یك فرمان صوتی به اسپیكر هوشمند و خانگی خود، تمامی اطلاعات موردنیاز برای خریدای كالای مذكور را دریافت می كنند و در صورت تمایل، به خریداری آنلاین و صوتی آن اقدام خواهند كرد.
بر مبنای آمارهای انتشار یافته در این گزارش، تعداد افرادی كه در ایالات متحده آمریكا در خانه های خود حداقل یك اسپیكر هوشمند دارند، در سال ۲۰۱۸ میلادی ۲۸ درصد بوده و در سال ۲۰۱۹ این رقم به ۷۵ درصد رسیده است.
یكی از بزرگ ترین تفاوت های اسپیكرهای هوشمند با سایر اسپیكرهای معمولی همین نام هوشمند آن است و این بدان معناست كه با بهره مندی از اتصال به اینترنت می تواند با كارهایی كه یك گوشی هوشمند یا كامپیوتر می كند، را تنها با دریافت یك دستور صوتی انجام دهد.
از نخستین، بهترین و بزرگترین تولیدكنندگان و عرضه كنندگان اسپیكرهای هوشمند می توان به شركت های گوگل، آمازون، اپل و مایكروسافت اشاره نمود كه البته سایر برندهای فعال در حوزه فناوری نظیر سامسونگ، شیائومی و غیره هم به طراحی، تولید و عرضه آن پرداخته و درتلاشند تا بتوانند سهم بزرگتری از بازار این گجت های هوشمند را از آن خود كنند.



1398/11/04
16:05:27
5.0 / 5
4765
مطلب توسعه نرم افزار را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط در DevSoft
نظرات بینندگان DevSoft در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۳
لینک دوستان توسعه نرم افزار
devsoft