سبحانی فر: دستگاه های حاكمیتی و عمومی به دولت الكترونیك بپیوندند

سبحانی فر: دستگاه های حاكمیتی و عمومی به دولت الكترونیك بپیوندند

به گزارش توسعه نرم افزار رئیس كمیته ارتباطات و مخابرات مجلس اظهار داشت: همه دستگاه های حاكمیتی، دولتی و عمومی با پیوستن به دولت الكترونیك باید در سطحی فراگیرتر و با خدمات مناسب تر و بهتر نیاز جامعه به این كالای اساسی جامعه را تامین كنند.


رمضانعلی سبحانی فر در گفتگو با ایسنا اظهار داشت: امروز صنعت آی تی و آی سی تی مثل گذشته كالایی لوكس و غیرضرور نیست بلكه همچون سبد كالایی در شمار اساسی ترین و ضروری ترین مایحتاج شهروندان ایرانی قرار دارد. فعالیت در بستر آی تی و آی سی تی امروز جزو مایحتاج اولیه خانواده های ایرانی است ازاین رو همه دستگاه های حاكمیتی، دولتی و عمومی باید با تبعیت از دولت الكترونیك این كالای مورد نیاز جامعه را در سطحی فراگیرتر و با خدمات مناسب تر و بهتر در اختیار جامعه قرار دهند.
نماینده مردم سبزوار در مجلس در ارزیابی از وضعیت صنعت آی تی و آی سی تی در سال ۱۳۹۷، اظهار داشت: با اقدامات خوب وزیر جوان، كارآمد و پرانرژی ارتباطات و فناوری اطلاعات امروز وضعیت صنعت آی تی و آی سی تی در شرایط خوبی قرار دارد. این دو زیرساخت نقش مهمی در توسعه، بهره وری، ارزش افزوده، اشتغال و فرهنگ جامعه دارد. مدیریت قابل قبول جهرمی در این صنعت باعث شتاب، سرعت و تقویت امنیت شبكه و تكمیل زیرساخت های مركز ملی تبادل اطلاعات شد. دولت الكترونیك برای اولیه بار از رشدِ قابل ملاحظه ای در سال ۱۳۹۷ برخوردار شد. زیرساخت های قرار گرفتن اطلاعات دستگاه ها بخصوص اطلاعات ناجا، دستگاه قضایی و شهرداری از جنبه سخت افزاری و نرم افزاری فراهم گردید اما با استقبال چندان این دستگاه ها روبرو نشد و اشتراك گذاری اطلاعات دستگاه ها در مركز ملی تبادل اطلاعات پیشرفت مناسبی نداشت. دستگاه های مذكور باید در بستر تعامل و همكاری با دولت الكترونیك اطلاعات و آمار خویش را در حد لزوم و مورد نیاز جامعه در اختیار همه شهروندان ایرانی قرار دهند.
وی از هزینه چند ده میلیارد تومان در مركز ملی تبادل اطلاعات كشور اطلاع داد و اضافه كرد: این حجم سرمایه گذاری برای به صفر رساندن فساد اداری و مالی، بهبود راندمان، كیفیت و سرعت خدمات رسانیِ به مردم و كاهش هزینه ها و اتلاف وقت مراجعان به دستگاه ها به همراه بهبود كیفیت و دسترسی فراگیر و راحت تر مردم به خدمات و اطلاعات مورد نیاز در بستر آی تی و آی سی تی انجام شد از این رو انتظار بود در سال ۱۳۹۷ پهنای باند و خدمات عرضه شده در این بستر بیشتر از سال ۱۳۹۶ باشد. قیمت پهنای باند در كنار خدمات عرضه شده تحت وب باید كاهش پیدا كند تا استفاده از آن برای همه ایرانی ها مقرون به صرفه شود. عرضه خدمات آی تی و آی سی تی در بستر تلفن همراه و ثابت باید فراگیرتر از گذشته دنبال شود اما پیش از آن، پوشش دهی و آنتن دهی تلفن همراه بخصوص در نقاط كور داخل شهرها و مناطق دور افتاده روستایی باید در اولویت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات قرار بگیرد.
سبحانی فر متذكر شد: با عنایت به تشدید تحریم های اقتصادی غرب بر ضد مردم كشورمان یكی از بهترین شیوه های پوشش دهی و آنتن دهی تلفن همراه، فعال شدن رومینگ همراه اول، رایتل و ایرانسل انجام است تا هر سه اپراتور بتوانند از ظرفیت های یكدیگر برای عرضه خدمات استفاده كنند البته قرارداد رومینگ تلفن همراه بین سه اپراتور كشور در اواخر سال ۱۳۹۷ منعقد شد كه امیدوارم این قرار داد بعد از تعطیلات نوروز ۹۸ به صورت كامل اجرایی شود تا همه اپراتورها بتوانند در بستر امكانات و تجهیزات اپراتوری كه در مناطق محروم و دور افتاده حضور دارد به مردم خدمت رسانی كند.
نماینده مردم سبزوار در مجلس ابراز امیدواری كرد: ان شاءالله در سال ۱۳۹۸ توسعه تلفن همراه و ثابت و خدمات آی تی و آی سی تی در این بستر از محل اعتبارات Uso توسط اپراتورهای موجود یا اپراتورهای جدید در همه روستاهای كشور اجرایی شود. همینطور امیدوارم در این سوال بتوان امكانات، خدمات و سرویسهای بهتر و بیشتری در اختیار مردم قرار داده شود تا صنعت آی تی و آی سی تی باعث رشد و توسعه چشم گیر و جهشی همه بخشهای كشور با كمترین هزینه و سریعترین زمان تحقق یابد.



1397/12/28
22:06:50
5.0 / 5
4573
تگهای خبر: توسعه , خدمات , سخت افزار , سرمایه گذاری
مطلب توسعه نرم افزار را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط در DevSoft
نظرات بینندگان DevSoft در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۱
devsoft