از سوی دبیر شورای عالی فضای مجازی مطرح شد

انتقاد از ورود بدون اجازه به صفحه شخصی كاربران اینستاگرام و توییتر

انتقاد از ورود بدون اجازه به صفحه شخصی كاربران اینستاگرام و توییتر

به گزارش توسعه نرم افزار دبیر شورای عالی فضای مجازی با انتقاد از حذف محتوای احساسی مردم نسبت به سردار سلیمانی اظهار داشت: فیلتر و عدم اجازه نصب برنامه در سكوهای نرم افزاری قبل تر اتفاق افتاده بود اما ورود به صفحه شخصی و حذف برنامه برروی موبایل افراد بدون اجازه صاحبان آنها و مسدودسازی ده ها هزار صفحه در اینستاگرام و توئیتر در دنیا اتفاق نیفتاده بود و باید در چنین فضایی محتوای بومی و سكوهای مناسب برای اشاعه آنها در جهان داشته باشیم.


به گزارش توسعه نرم افزار به نقل از ایسنا، سید ابوالحسن فیروزآبادی- دبیر شورای عالی و رئیس مركز ملی فضای مجازی كشور - از حمایت مركز ملی فضای مجازی از نهضت تولید محتوا و عرضه آن بر روی سكوهای ایرانی به دنیا آگاهی داد.
وی در دومین رویداد تولید محتوای بسیج ضمن قدردانی از زحمات بسیجیان كشور در سه حوزه محتوایی بازی های موبایلی، نرم افزارهای موبایلی و تولید انیمیشن با بیان این مطلب اضافه كرد: امروز شاهد شكل گیری یك اقتصاد بزرگ فرهنگی و رقابت فشرده در حوزه فضای مجازی در دنیا هستیم كه خوشبختانه كشور به سبب برخورداری از جوانان با انگیزه و عزم ملی برای اشاعه ایده و فرهنگ ایرانی –اسلامی در كنار نظام آموزشی نسبتا مناسب، به فضایی در این عرصه دست یافته كه بشارت دهنده آینده روشنی برای مواجهه با توطئه های دشمنان و استواری در مقابل آن هاست.
وی با اشاره به حذف برنامه ها و محتوای كاربران ایرانی از سكوهای نرم افزاری و شبكه های اجتماعی اظهار داشت: برنامه های ایرانی را از سكوهای نرم افزاری حذف كرده و محتوای احساسی مردم نسبت به سردار دل ها شهید سپهبد قاسم سلیمانی را قبل از انتشار پاك می كنند و همه اینها اقداماتی است كه در تاریخ بشریت بی سابقه بوده است.
وی اشاره كرد: فیلتر و عدم اجازه نصب برنامه در سكوهای نرم افزاری قبل تر اتفاق افتاده بود اما ورود به صفحه شخصی كاربران در موبایل و حذف برنامه برروی موبایل شخصی افراد بدون اجازه صاحبان آنها و مسدودسازی ده ها هزار صفحه در شبكه های اجتماعی اینستاگرام و توئیتر با میلیون ها دنبال كننده، تابحال در دنیا اتفاق نیفتاده بود. برهمین اساس باید ما در چنین فضایی محتوای بومی و سكوهای مناسب برای اشاعه آنها در جهان داشته باشیم.
او با بیان این كه ایران جزو معدود كشورهایی است كه توانسته در حوزه نرم افزار و تولید برنامه های نرم افزاری موبایل موفق باشد، اشاره كرد: ایران سكوهای نرم افزاری موبایل بومی در سیستم عامل اندروید داشته و با وجود تحریم های شركت اپل توانستیم در این عرصه نیز كارهای خوبی داشته باشیم تا جایی كه خیلی از فعالان كشور نسبت به تولید برنامه به سفارش شركت های خارجی اقدام می كنند.
دبیر شورای عالی فضای مجازی كشور درباب وضعیت كشور در حوزه بازی های كامپیوتری اضافه كرد: آمار بازدید بازی های ایرانی نسبتا بالاست و ما در سال قبل رشد مناسبی داشتیم كه البته نیاز به تلاش بیشتر دارد چونكه در بازی ها رقابت جهانی وجود داشته و ما در رقابت با شركت های بزرگ و سرمایه های كلان خارجی كه از مزیت بزرگی بازار با مخاطبان جهانی برخوردار می باشند می باشیم.
وی اظهار داشت: بازی های كامپیوتری در سال های اخیر باكیفیت مناسب با استفاده از فرهنگ بومی، سنت ها و علایق مردم ارائه شده و از كپی برداری موضوعی كه سال های پیش تر اتفاق می افتاد فاصله گرفتیم كه امیدوارم این روند ادامه یابد.
بنا بر اعلام مركز ملی فضای مجازی، فیروزآبادی درباب آثار پذیرفته شده در این رویداد اظهار نمود: طبق توافق با متولیان برگزار كننده، مركز ملی فضای مجازی كشور با عرضه كنندگان محتوا كه اپراتورها و شركت های استفاده كننده از این خدمات هستند هماهنگی های لازم را انجام خواهد داد تا این زنجیره به بازار ختم شده و امكان عرضه مناسب تر محصولات در امتداد كمك به شكل گیری كسب و كارهای نوپا ایجاد شود.
وی با اشاره به این كه باید محتواهای ارائه شده برآمده از دل جامعه با بهره گیری از نوآوری معطوف به سنت ها و فرهنگی های داخل كشور باشد، اضافه كرد: شناسایی فعالان حوزه تولید محتوا از اولویت های فضای مجازی كشور برای توسعه شبكه ملی اطلاعات است چونكه ما زمانی شبكه ملی خواهیم داشت كه محتوای ملی بر روی آن بارگذاری شود بدین سبب تلاش خواهیم كرد تا این زنجیره تولید تا مصرف را در كشور شتاب داده و شرایطی را فراهم نماییم كه مخاطب جهانی در كشورهای اسلامی و فارسی زبان به آن دسترسی داشته باشد.




منبع:

1398/11/04
23:20:20
5.0 / 5
4251
تگهای خبر: آموزش , بازار , برنامه , توسعه
مطلب توسعه نرم افزار را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط در DevSoft
نظرات بینندگان DevSoft در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۳
devsoft